En städfirma i Höllviken och Lomma

Bella Städ

En städfirma i Höllviken och Lomma

Bella Städ vill vara ditt förstahandsval, när du behöver anlita en städfirma antingen i Höllviken eller Lomma. Tack vare vår erfarenhet och kunskap inom städning, så kan du få hjälp med det mesta inom branschen. Vi kan med andra ord hjälpa dig både ned det lilla och det stora uppdraget. Vi har tjänster som passar både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi vill nämligen vara ett företag som hjälper alla som är intresserade av att anlita oss. Vi kan exempelvis hjälpa dig som behöver vår hjälp med en hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och en storstädning med mera.

Vi anpassar oss efter dig!

Vår affärsidé bygger på att vi anpassar oss efter dig som kund. Alla uppdrag är olika och alla kunder har olika behov. Detta vill vi ta fasta på här på Bella Städ. Detta gör att du kan skräddarsy ditt städuppdrag. Vi brukar kunna hjälpa till med det mesta inom städbranschen. Vi vill ha nöjda kunder och en del i detta mål bygger på att anpassa våra tjänster så att det passar kunden.

RUT-avdrag!

Om du är en privatperson, så kan du nyttja det så kallade RUT-avdraget, vilket i skrivande stund ger dig rätt att dra av 50 procent av arbetskostnaden vid anlitandet av ett städbolag som vårt. Den här rabatten hanteras via skattsedeln. Om det är någonting angående detta som du är osäker på, så är det bara att slå oss en signal eller att skicka oss ett mejl.